Schelele modulare sunt posibil cele mai versatile pentru ridicarea oricarui fel de constructii. Acestea permit accesul facil al constructorilor la toate suprafetele proiectului si totodata le confera acestora o siguranta sporita pentru a-si desfasura activitatea fara evenimente.

Dar nu doar in constructii se folosesc schele modulare, acestea pot fi aranjate in diferite forme pentru activitati diverse. Deseori pe sisteme de schele modulare sunt amplasate scene acestea putand sa sustina o greutate considerabila. Indiferent de tipul proiectului dumneavoastra, daca acesta este industrial sau civil, daca implica desfasurarea activitatii la inaltime mare sau joasa, etc. Un ansamblu de schele modulare conceput de inginerii EuroFoster este intotdeauna o decizie buna. Motivul pentru care suntem lideri de piata in ultimii ani este unul simplu, intotdeauna cand intalnim un client nou il tratam cu respect, profesionalism si promptitudine. In cadrul oricarui proiect de constructii, responsabilitatile si implicatiile sunt enorme. In primul rand siguranta constructorilor este un factor extrem de important care trebuie luat in consideratie. Aceasta trebuie sa fie intotdeauna asigurata si respectata! In al doilea rand, ducerea la bun sfarsit a unui proiect intr-un timp util este un alt factor important pentru EuroFoster. Pentru a atinge aceste obiective, EuroFoster are o echipa formata din ingineri calificati care se vor ocupa la fiecare pas de serviciile oferite si vor veghea asupra bunei desfasurari a proiectului.

EuroFoster Cofraj nu doar ofera servicii de inchiriere sau vanzare schele schele modulare, noi oferim solutii pana cand proiectul dumneavoastra este finalizat. De la bun inceput concepem, in functie de dorintele dumneavoastra un sistem de schele modulare care sa fie pretabil proiectului. Apoi transportam materialele la destinatia acestuia si asiguram montajul schelelor intr-un timp util.

Noi, echipa EuroFoster ne mandrim cu calitatea serviciilor oferite si cu experienta noastra capatata de-a lungul activitatii pe care o intreprindem. Ingeniozitatea, profesionalismul si promptitudinea sunt cuvintele care ne reprezinta!