De cand constructorii au inceput sa se orienteze pe verticala pentru a dezvolta cladiri, acestia s-au folosit de schele fixe pentru a se asigura ca reusesc sa isi realizeze proiectul in siguranta si eficient. Aceste ansambluri, aparent simple si banale au stat alaturi de ingineri inca de la inceputurile istoriei si au fost de nelipsit in fiecare constructie pe care o intalnim la ora actuala.

Trebuie sa retinem ca un ansamblu de schele fixe nu este un lucru atat de banal. Acesta trebuie sa fie realizat de catre ingineri calificati, cu experienta care sa poata lua in calcul toate variabilele si conditiile la care un astfel de sistem va fi supus. In cazul in care solul pe care acesta va fi amplasat nu poate suporta greutatea, inginerii trebuie sa gaseasca o solutie la aceasta problema. Sau daca ansamblul de schele fixe va fi supus rafalelor de vant puternice, din nou, inginerii trebuie sa ia in considerare acest aspect. Pericolele la care sunt supusi constructorii care vor lucra direct pe un astfel de sistem sunt enorme, iar responsabilitatea sigurantei lor cade si pe umerii celui care realizeaza ansamblul de schele fixe. Pe langa siguranta lor, care bineinteles este intotdeauna pe primul plan, vine si un al doilea aspect, eficienta cu care acestia isi pot desfasura activitatea. Constructorii si renovatorii trebuie sa poata avea un acces facil la toate suprafetele cladirii la care lucreaza. Daca aceasta are forme regulate, atunci munca inginerului care se va ocupa de ansamblul de schele fixe este usoara. Dar daca proiectul prezinta suprafete complexe cu planuri de forme diferite, atunci acesta trebuie sa ia in calcul si acest aspect si sa le permita constructorilor sa ajunga la aceste planuri facil si in siguranta.

EuroFoster Cofraj intelege toate responsabilitatile legate de activitatea de schele de inchiriat, de aceea noi oferim cele mai complete servicii din tara. Inginerii nostri calificati vor realiza planul ansamblului de schele si il vor testa intr-un cadru virtual. Apoi, echipa de transport va aduce materialele la destinatia aleasa de dumneavoastra. Vom monta ansamblul si pe toata durata proiectului vom veghea asupra stabilitatii acestuia.

Pentru orice proiect, EuroFoster este solutia cea mai buna.