Ocean Endeavor este o platformă de petrol, care face parte din Diamond Offshore, cu dimensiuni maxime de 107 m lungime, 108 m lățime, și 39 m înălțime. Venind de la coasta egipteană, acesta va fi instalat în Marea Neagră, pentru care a fost mutat la portul Agigea, în România, unde lucrările de întreținere și remontarea celor necesare pentru ca aceasta să lucreze în temperaturile de iarnă extrem de scăzute de acolo sunt în curs de efectuare.

Eurofoster , compania Resa Group în România, a fost contractate de Harris Pye Engineering, compania care se ocupă de întreținerea Endeavor Ocean. Pentru acest proiect, Eurofoster a furnizat servicii de asamblare și dezasamblare schele Resablock, suspendat, furnizand peste 150 de tone de materiale în activitatea.

Având în vedere natura muncii, Resa a suspendat majoritatea schelelor din structura platformei (aproximativ două treimi din total), inclusiv patru scări de 14 m înălțime, precum și instalarea unei platforme suspendate de 500 mp sub puntea principală.

Mai mult, a fost construit un scară de acces la puntea platformei, așezată pe un ponton submersibil, cu o înălțime de 25 m .

Acest proiect este reluat pe parcursul anului 2016, demersurile si materialele fiind deja furnizate in Agigea la inceputul lunii februarie.