Astăzi vom spune despre unul dintre proiectele noastre . Remodelarea, extinderea și instalarea de noi unități de desulfurare la Centrala Termica 2 din municipiul Craiova, în regiunea Munteniei. Craiova este un oraș industrial de 300.000 de locuitori din sudul România. Acest contract de remodelare a fost contractat în luna iunie 2015, proiectul urmand sa se desfasoare pana in aprilie 2016.

Clientul nostru, Energomontaj SAEM, a fost in colaborarea cu companiile Resa Grupului din România din 2008. Aceasta înseamnă că înțelegerea dintre companiile nostre a facut ca noi sa fim prezenti in multe dintre centralele termice din sudul României,  Turceni și Rovinari fiind printre altele.

SAEM Energomontaj are în vedere o colaborare continuă cu beneficiarii acestor contracte în zonă, ca parte a unui contract-cadru de colaborare cu ALSTOM, gigantul francez. La grupul nostru, ne vom strădui pentru aceste acorduri să ne dea continuitatea și stabilitatea în zonă.

Pentru a realiza acest contract, Compania are o echipa de între 5 și 12 instalatori pe santier, în funcție de nevoile clientului, precum și peste 170 de tone de material. În cursul lunii februarie, vor fi de lucru la o înălțime de 90 m, astfel personalul va trebuii  să se confrunte cu rigorile iernii din Romania.