Ne simțim foarte mândri să ajutam la renovarea  unui monument precum Arcul de Triumf din București. Capitala  română, numita si “Micul Paris” a avut o aură de mister de la înființarea sa, deoarece nu se cunoaște cu siguranță atunci când oamenii în primul rând s-au stabilit în acest teritoriu, și se spune că ar putea fi legat de acest palat lui Vlad Tepes, Curtea Veche, în 1459. Atracție principală a orașului sunt locuri istorice și de arhitectura acestuia. Arcul de Triumf a fost inaugurat în 1936 și este unul dintre cele mai importante monumente din România, ajungând la o înălțime de 27 de metri, și la bază cu dimensiuni de 25 x 11.5 metri. Regele Ferdinand I a ordonat să fie construit în imaginea și stilul din Paris, în comemorarea victoria armatei sale în primul război mondial și unirea Transilvaniei.

Eurofoster  a furnizat și a ridicat schela pentru a permite accesul la toate fețele Arcul de, inclusiv pereții exterior și interior, care cuprind arcul în sine. Proiectul de renovare Arcul de Triumf include fundații micropile, astfel încât schelele care a trebuit să fie pus la o distanță de 2,5 -3.0 metri de pereții Arcului.

Desi initial a fost vazut ca o provocare acest proiect, inginerii grupului RESA au surprins inca odata cu experienta lor, ramanand doar ca montatorii calificati ai fostului Euroresa sa urmeze proiectul “ca la carte”

Solutia nu a fost usor de gasit, iar acest lucru a fost posibil doar datorita sistemului unic RESABLOCK si experientei grupului RESA.