3165

O inovatie in domeniul de schele metalice sunt platformele care se pot misca pe verticala in mod automat. Acestea se deplaseaza cu ajutorul unor motoare electrice, unui grup de pinioane si a unei cremaliere care le ofera acestora o miscare lina pe verticala.

Inaltimea maxima unei platforme autoridicatoare mc-3615 este de 120m. O inaltime mai mult decat suficienta pentru majoritatea proiectelor de constructii sau industriale din Romania si din afara. Pentru un dispozitiv atat de complicat, aceasta are o greutate de 103kg pentru modelul de 1,50m lungime si de 70 kg pentru cel de 1 m. Astfel de platforme autoridicatoare usureaza foarte mult munca constructorilor datorita faptului ca ele sunt mult mai rapid de montat si ca ofera o solutie eficienta pentru a comunica intre mai multe etaje sau suprafete aflate la inaltimi diferite intr-un timp scurt. Astfel de platforme, oferite inspre inchiriere de EuroFoster Cofraj se pot dovedi a fi foarte utile pentru finalizarea in conditii de siguranta si in timp util a proiectelor dumneavoastra.

Acestea pot fi folosite pentru reconditionarea termica a fatadelor si a cladirilor, pentru intretinerea fatadelor constructiilor, restaurarea acestora sau aplicarea de decoratiuni pe acestea. Montajul instalatiilor industriale interioare sau exterioare ale cladirilor este de asemenea mult mai facil cu ajutorul acestui tip de platforma autoridicatoare mc 3615. Aceasta platforma autoridicatoare poate fi inchiriata de la EuroFoster Cofraj ca si restul de schele si solutii de acest gen pe care le oferim. Noi vom face o evaluare, va vom recomanda exact ce se preteaza pentru desfasurarea in siguranta si cu eficienta maxima a proiectului dumneavoastra si ne vom ocupa de transportul materialelor la destinatia aleasa de dumenavoastra. Montatorii nostri calificati va vor ajuta sa puneti in folosinta intr-un timp cat mai scurt a materialelor inchiriate si vor veghea asupra acestora pe parcursul desfasurarii proiectului pentru a fi siguri ca nu apar niciun fel de dificultati tehnice! Profesionalismul, promptitudinea si ingeniozitatea sunt cuvintele care reprezinta cel mai bine echipa EuroFoster Cofraj!

Caracteristicile modelului MC-3615

Inaltime maxima 120 m
Latimea platformei 1,30 m
Lungimea consolelor 1,00 m
Distanta dintre ancorari 6m / 9m
Tronson vertical: Lungime/Greutate 1,50 m / 41 kg
Platforme: Lungime/Greutate 1,50 m / 103 kg
1,00 m / 70 kg
Greutatea Grupului motor 762 kg
Viteza de deplasare 6 m / min
Aprovizionare electrica 50/60 Hz 230/400 V
Bicoloana Monocoloana
Lungime maxima 30,10 m 9,80 m
Greutate maxima 3.600 kg 1.500 kg
Putere motor 2,2 Kw x 4 buc. 2,2 Kw x 2 buc.