In cazul in care aveti nevoie de un serviciu de montaj schele, atunci EuroFoster va poate veni in ajutor. Serviciile noastre ofera mult mai multe decat un simplu montaj schela. Noi va vom proiecta ansamblul de schela in functie de toate variabilele implicate in procesul de constructie. Va vom oferi cele mai complete servicii de inchiriere schele din tara si va vom asigura inclusiv transportul materialului si montarea schelelor conform proiectului dumneavoastra. Experienta pe care am acumulat-o de-a lungul anilor prin implicarea noastra activa in diferite proiecte de constructii ne recomanda. Complexitatea lucrarilor pe care le-am realizat de-a lungul anilor ne ofera siguranta ca indiferent de proiectele pe care clientii nostri ni le propun, vom reusi sa le ducem la bun sfarsit.

Serviciile noastre de montaj schele sunt cele mai bune din tara. Ceea ce ne recomanda este insasi experienta noastra. Euro Foster a contribuit cu serviciile sale la renovarea Arcului de Triumf, la ridicarea Catedralei Mantuirea Neamului si la modernizarea centralelor electrotermice ale Romaniei. Faptul ca am fost implicati de-a lungul activitatii noastre in diferite proiecte pe tot teritoriul tarii noastre, si faptul ca EuroFoster Cofraj este membru al grupului spaniol Resa, ne permite sa fim una dintre cele mai eficiente companii de inchieriere si montaj schele din tara.

Serviciile noastre sunt de calitate europeana, iar promptitudinea, profesionalismul si ingeniozitatea inginerilor nostri este o trasatura specifica EuroFoster. Parcul de schele de care dispunem la ora actuala este unul dintre cele mai mari si complexe din Romania, fapt care ne permite sa rulam mai multe proiecte simultan in functie de marimea acestora. La ora actuala, EuroFoster ramane in continuare cea mai buna solutie pentru proiectele dumneavoastra. Versatilitatea sistemului propriu RESABLOCK a fost dovedita in nenumarate randuri in cadrul activitatii EuroFoster.

Pentru a fi siguri ca proiectul dumneavoastra este dus la bun sfarsit intr-un timp util si ca se va desfasura cu o eficienta maxima, va sugeram sa apelati la serviciile noastre de montaj schele.