In prezent, totalitatea schelelor metalice de care EuroFoster Cofraj dispune depaseste 1300 de tone. Serviciile noastre de inchiriere schele pot fi oferite simultan mai multor clienti, in functie de complexitatea proiectelor acestora.

Inchiriere schela

Ridicarea de ansambluri de schele pentru proiecte complexe este specialitatea inginerilor nostri. Intotdeauna acestia au apreciat provocarile si le-au primit cu entuziasm. Experienta si versatilitatea ansamblurilor noastre de schele de inchiriat ne-au permis sa rezolvam orice problema de ordin ingineresc pe care am intalnit-o. Faptul ca pana acum nu a existat niciun proiect pe care EuroFoster sa nu il poata duce la bun sfarsit exprima multe despre calitatea serviciilor noastre.

Pentru a fi intotdeauna pregatiti pentru provocarile pe care domeniul constructiilor le poate prezenta la orice pas, am angajat in echipa noastra cei mai buni ingineri si  montatori pentru a fi siguri ca vom putea satisface toate dorintele clientilor nostri. Pe langa cladirile conventionale la care am contribuit cu serviciile noastre complete de inchiriere schele, montaj schele si administrarea oricaror activitati legate de acestea, EuroFoster a contribuit si la reabilitarea monumentelor nationale, platformelor maritime petroliere si la mdoernizarea centralelor termice nationale.

Schele de inchiriat

Intotdeauna am oferit clientilor nostri cele mai bune solutii pentru proiectele lor. Pentru in domeniul constructiilor, fiecare factor conteaza, daca un proiect este bine pus la punct inca de la inceput acesta are sanse enorme de reusita. De aceea Euro Foster va va oferi intotdeauna cel mai bun ansamblu de schele metalice pentru a fi siguri ca veti reusi sa va indepliniti visurile. Pentru a gasi cea mai buna solutie pentru constructia dumneavoastra, inginerii nostri calificati vor realiza o suita de simulari care vor lua in considerare toate variabilele ce pot aparea pe intreaga durata a proiectului. Dupa ce avem un ansamblu sigur si eficient, va vom livra schelele metalice la destinatie si ne vom apuca de lucru. Nu suntem o simpla companie care se ocupa de inchiriere schele, noi realizam si celelalte activitati conexe pentru a fi siguri ca impreuna ducem la bun sfarsit proiectul dumneavoastra.

Contactati-ne pentru mai multe informatii si tarife.